Frendbergs Musik-kafé

Frendbergs på musik-kafé

Frendbergs på musik-kafé

22/2. Torsdags kvällen med far och son Frendberg gjorde som vanligt succé på Repslagarmuseet, denna gång får vi faktiskt hylla far Lars-Eric som till sin förtret gått och ramlat och skadat höften/låret med operation som följd. Och ändå inte sviker sin trogna publik, (varav sittandet). Men han visade inte någon svaghet i sitt engagemang utan spelande oavbrutet och med fullt ös hela tiden.

Delar av publiken

Delar av publiken

 

Denna kväll var programmet inriktat på Elvis, Paul Simon, Roy Orbison m.m. Ett program som gick rakt in i publikens hjärta med storm. Mycket gick i 50 – 60 talets era och till parets förtjusning kunde publiken sjunga med i de flesta numren, vilken gjorde att stämningen var på topp hela tiden.

Fullt ös

Fullt ös

Efter en sådan här kväll kan man nog inte somna direkt när man ska lägga sig, det gungar nog lite varstans i stugorna fortfarande av låtarnas minne.

Ett Solo nummer på gång

Ett Solo nummer på gång

Lars-Eric har en röst som är gjord för sjunga Elvis låtar, och Johan är inte sämre heller, Paul Simon är nog en av hans favoriter kan man tänka. Kvällen blev mycket lyckad och publiken var helt klart på noterna redan från början, många tackade för en mycket gemytlig kväll med både fart och fläkt. Ser redan fram emot nästa träff i vår.