Hillstone på musik-kafé

Hillstone på musik-kafé uppe på Teatervinden!

Från vänster: Stefan, Pelle, Lars, Palle, Ola och Mikael

Sex härliga grabbar i gruppen Hillstone gjorde en fantastisk kväll i rockens tecken, en bra och rockigare kväll kan man nog inte önska sig. Stämningen var hög hela kvällen och att sitta still var svårt för många, när det svänger ordentligt.

Samspeltheten var mycket bra och att killarna har kul tillsammans kan man inte ta miste på. Medlemmarna i bandet skriver all musik och text själva, och många solon finns med ibland gitarristerna. Texterna är mångsidiga men också speciella på sitt sätt, även en otränad textläsare kan i vissa delar lätt förstå innebörden av låten. Reflection, Silence, The River, Fake News, Sail upon the sea och Butterfly för att nämna några av låtarna.

Två av bandmedlemmarna som bor och verkar som musiklärare i kommunens skolor, gör saken klart mycket roligare och intressantare för oss som bor här.

Paul (Palle) Palmgren i sitt essé

Paul ”Palle” Palmgren, Leadgitarr och Ola Wiberg på El-bas.

Ola Wiberg på El-bas

Men, inte heller att glömma bandets andra medlemmar Stefan, Lars, Pelle och Mikael som är mycket duktiga.

Bandet Hillstone har helt klart en framtid och är värda att höras på stora scener.

Pelle och Palle på sång

Pelle och Palle på sång

 

 

Pelle (Lead)sångare i bandet tillsammans med Palle och Stefan gör mycket bra ifrån sig bakom mikrofonerna. Publikens respons till bandet var stor och många tackade bandmedlemmarna personligen efter kvällens slut.

© Allan Nilsson