Kärra Nå’n kören på museet

Kärra Nå'n KörenTorsdagen den 15 september var Kärra Nå’n Kören och hälsade på oss och underhöll oss med sina sånger uppe på Teatervinden.

En kväll i värmens tecken, inte bara för att kvällen var varm i sig, utan också för att kören höll oss varma med sina härliga sånger. Här bjöds det på mycket blandat och i varierande stämsång. Allt från Mozart, Beatles, Händel, Björn och Benny, Teg Gärdestad, Åsa Jinder och Py Bäckman var bara en del namn i sammanhanget.

Publiken fick också sin dos av sångkören genom flera allsånger där Pia insisterade att publiken skulle sjunga med. Med olika attribut tillförde man lite humor i sina sånger, en av de flera höjdpunkterna blev nog när Åsa hade svårt att få mustaschen att sitta fast under sången ”Bak i bilen”. Ett mycket uppskattat inslag tyckte publiken. Som också förövrigt var mycket nöjda med hela föreställningen som pågick i två timmar med extra nummer.

För piano och körledning stod Pia Johansson. Kören kommer i från alla väderstreck runt Göteborg, men samlas oftast i Kärra för sina repetitioner.