Kärra Nå’n kören på Teatervinden

Musik-Café på Teatervinden
Torsdagen 15.9 kl. 19.00
Kärra Nå'n Kören

Kärra Nå’n Kören

Boka nu tid och plats på Teatervinden den 15 september kl. 19.00. För då kommer Kär(r)a Nå’n kören åter på besök och förärar oss med musik och sång.

Kär(r)a Nå’n kören är ett härligt gäng damer som har nära till skratt och som helst vill sjunga för att det är skoj! Att uppleva dem glimten i ögat och se hur mycket glädje sången ger och att sången håller oss friskare, är ju redan vetenskapligt bevisat….
Kören ca 25 aktiva sångare som deltar i diverse framträdanden varje år. Många av medlemmarna kommer fortfarande från Hisings Kärra, men även från andra delar av Göteborg. År 2000 fick kören ett kulturstipendium och det var ett mycket viktigt ögonblick för hela kören och dess utveckling.
Körens repertoar är mycket blandad. Vi sjunger t ex låtar av Mozart, Beatles, Händel, Björn och Benny, Elton John, Bellman, Ted Gärdestad eller låtar av Åsa Jinder och Py Bäckman Med andra ord, allt mellan himmel och jord, och gärna låtar det svänger om, ibland ackompanjerade av piano.

Då och då åker kören utomlands för att delta i olika festivaler och tävlingar tillsammans med körer från hela världen. Hittills har de varit i Budapest 2001, Malta 2003, Barcelona 2005, Krakow 2007, Prag 2009 och senast var de i Toscana!

Ett av höstens framträdande blir på Repslagmuseet i Älvängen, där de kommer att framföra en skön blandning av körens egna favoriter.
Så välkomna till konserten den 15 september kl. 19:00 på Teatervinden

Föreställningen börjar kl.19.00
Insläpp från kl. 18.30
Entré 130:-
Kaffe med dopp ingår i Entréavgiften
Förköp av biljetter hos Repslagarmuseet

Familjekväll!
Barn 0-5 år Gratis
Barn 5 -15 Halv avgift
Barn 15 – full avgift
Varmt Välkomna!