Lotta och Lennart på Teatervinden!

Torsdag 23 augusti.

Lotta och Lennart på Teatervinden!Att Lotta Rossövik och (HagaLennart) Lennart Andersson trivs bra ihop på scen är helt klart, det fanns inte en död stund på hela kvällen. Hela tiden avlöstes med bra och omväxlande låtar, mellan snack och historier. Paret är väldigt samspelta och humoristiska, och Lotta är frisk i sitt Orustmål. Vilket publiken uppskattade mycket, många låtar gav publiken allsångs möjligheter och att hålla takten med händerna. Det blev en mycket trevlig stämning hela kvällen. Snacka om succé!

Lotta Rossövik

Lotta Rossövik på gitarr och munspel

Lotta har besökt oss en gång förut och då gjorde hon oss inte besvikna, så även denna kväll blev till full belåtenhet. (Haga) Lennart Andersson har dansbands blod i sig, vilket gör att många gamla visor har fått en ny era, detta gör att gamla låtar får en nyare stil och gläder mer idag när man kan höra den nya tappningen i form av t.ex. nya eller omarbetade låtar, text etc.

Låtar som framfördes var bl.a. En gammal man, Los meg i hamn, En bättre värld, Svarta siluetter, Feskarpojk, Mitt hjärtas fågel, Potpurrier på flera korta snuttar på låtar, Ett sista glas m.m. Ett gott val för denna kväll, vilket också visar på den bredd paret behärskar och publiken uppskattar. Vi hoppas på ett återseende nästa år.