Refräng & Co på Musik-kafé

Refräng & Co, en duo med mycket bra underhållning. Sång och musik från tider man minns med kärlek, många gamla minnen dyker upp hela tiden medan låtarna spelas upp. Paret jobbar på heltid med musik, Gunilla med alla sångerna och Kent Lägger in bakgrundsmusiken till varje låt. Att Kent jobbat med musik och speciellt dansbandsmusik sedan sin ungdom förstår man rätt snabbt, när man lyssnar på musiken.

Kent Jonasson

Kent I berättartagen

Kent är mycket duktig på att lägga känsla i sitt arbete och hanterar många olika instrument, att två kan låta som en hel orkester med teknikens hjälp är lite ofattbart men helt förståeligt när man vet om att möjligheten finns i dag.

Gunilla HansenGunilla har hittat sin egen stil med sin röst och gör sina framträdanden med god känsla och lockar gärna publiken med sig utan problem. Paret är väl samarbetade både i sitt jobb och privat, deras underhållning är av osedvanlig god klass. Och paret lockar lätt publiken till skratt och glädje, speciellt när Kent drar sina historier, och Gunilla flikar sina fina pikar som respons.

Kvällens start började med Gröna Granna Sommar, en tid som vi alla spänt väntar på. En väl blandad repertoar av många kända klassiker framfördes med bravur av Gunilla och Kent. Arvid känner alla till, Tennessee Waltz, Robbans Jag måste hejda mej, Jag tar med morfar ut i kväll, Chattanooga Choo Choo m.m. Ja listan göras längre, med kvällen blev verkligen en kväll med många minnen på alla sätt Önskelåtar, blandas med eget material, och Lyckans Café blev kvällens sista låt.

Kvällen blev en mycket lyckosam, rolig och varm med många skratt, och medryckandesångmässigt sett. Eller som många i publiken uttryckte sig, en otroligt bra och trevlig kväll. Lite utöver det vanliga man hör i radion i dag.