RoyRogers på Musik-kafé i Älvängen!

RoyRogers på Musik-kafé i Älvängen

Dansbandet RoyRogers, ja, man kan nog säga att det är ett Dansband för även om låtvalet var väldigt varierat, låg tyngdpunkten på detta ämne. Det är svårt att inte ryckas med och låta fötterna vara stilla i ett sådan läge, vilket man kunde se på publiken och naturligtvis gör sig bandet mycket bra framför ställen som har dansmöjligheter. Tyvärr har inte Repslagarmuseet detta, men en fröjd ändå var det att få lyssna till kvällens föreställning.

Kenneth Ardehed var väl kvällens språkrör och keyboardist, vilket han skötte med bravur. Gänget är väl sammansvetsat sedan tidig ålder, speciellt tre av dem som ligger i grunden för bandet. Trots att de idag spelar för skojs skull på sin ålders höst, kan man inte luras av deras kunnighet. Det är mycket bra band att få lyssna till, att få lite maggymnastik med skämt och historier gör kvällen inte sämre precis.

Att alla hade en mycket trivsam musik kväll råder det ingen tvekan om, hade det varit möjligt hade nog ingen velat gå hem i tid heller. Per-Arne på dragspel, Roger på El-Gitarr och Arne på Akustisk Gitarr, Roy på bas, och Kennet på klaviatur. Per-Arne, Roger och Arne stod många solonummer under kvällen. Roger, Arne och Kenneth stod alla för sången. Tyvärr var en bandmedlem sjuk denna kväll, Gösta, men han för krya på sig nästa gång. Klart var, en kanonkväll att få lyssna till ett mycket bra och trevligt musikgäng var det…

Foto: Allan Nilsson